Opgaver vi har løst hos vores kunder

Hos Gaarde Gruppen har vi samarbejdet med mange forskellige virksomheder, alt  fra indsamling af plastaffald hos et forbrændingsdeponi til rengøring af det 250 år gamle Odd Fellow Palæ. Det brede omfang af virksomheder har været utrolig lærerigt for os og i den grad udviklet os som virksomhed. Vi bestræber os altid på at levere en service, der kan gøre den daglige drift hos vores kunder lettere.

Her finder du lidt information om vores større kunder og hvilke opgaver vi har udført for nogle af dem:

Præsteforeningen

Præsteforeningen var Gaarde Gruppens allerførste kontorkunde, og vi er meget stolt over, at vi nu har haft et samarbejde i over 35 år. Siden 1988 har Gaarde Gruppen stået for vedligeholdelse og rengøring af lokaler hos Præsteforeningen.

Gaarde Gruppen har sørget for at præster fra Jylland, der skulle til København, blev mødt med perfekt klargjorte rum og en hyggelig atmosfære. For os betyder det alt at sørge for, at rummene er klar til dem og at der altid står en varm kande kaffe klar, når de ankommer.

Vores opgaver hos Præsteforeningen inkluderer hovedrengøring, tæpperens, oprydning af lofter og kældre samt omplantning af planter. Vi stræber altid efter at skabe et rent og behageligt miljø for præsterne.

Vores mål er at levere enestående service og sikre, at Præsteforeningen altid har rene og indbydende lokaler. Vi som rengøringsfirma anser det som vores ansvar at kunne møde de behov, der opstår.

Vi er dedikerede i vores arbejde og sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet. Vores erfarne og professionelle team af rengøringsfolk er veluddannede og kender betydningen af detaljeret og omhyggeligt arbejde. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores service, og vi sørger altid for at bruge effektive og miljøvenlige rengøringsmetoder.

Odd Fellow Palæet

Vores samarbejde med Odd Fellow Palæet har forløbet i 3 år og vi har i den tid haft mange spændende opgaver, bl.a. den daglige rengøring af palæets 10.000 kvadratmeter.

Palæet blev opført i 1755 og må anses som en del af den danske arkitektoniske kulturhistorie. Vi forstår dermed det ansvar der følger med som rengøringsfirma, da rengøringen af Odd Fellow Palæet indebærer en viden om behandling af diverse træsorter, kalkstensfliser, gammelbemaling, tæpper mm. Selv efter udlejning af Palæets lokaler til gymnasiefester, middage, kunstudstillinger og lignende, har vi altid sørget for, at Palæet står pænt og rent, klar til de 700 daglige besøgende. Eksempelvis har vi udført en komplet rengøring af palæet efter en gymnasiefest, hvor palæet skulle benyttes til en kunstudstilling 4 timer senere. Det er kun muligt, fordi vi har et superdejligt og fleksibelt personale med mange års erfaring.

Nordic Solar-Energy A/S

Nordic Solar-Energy A/S er et dansk firma, som står for solcelleparker i EU. NSE startede på omkring 110 kvadratmeter med 5 ansatte og har nu 150 ansatte fordelt på tre etager af i alt ca. 5000 kvadratmeter. Gaarde gruppen har i 10 år stået for vedligeholdelse og rengøring af lokaler til hverdagsbrug. Én af opgaverne har været at renovere deres gulve til ny stand, samt udføre diverse handyman opgaver.

AV miljø

AV miljø er en virksomhed i Hvidovre, som står for affaldsdeponering af forbrændingsegnet affald på en miljømæssig forsvarlig måde. Da deponiet ligger op ad et skovområde, er der en risiko for, at plast og andet affald havner i skoven når det blæser. Rådyr spiser denne plast, da de tror, at det er føde, men da plastik ikke er et naturligt nedbrydeligt stof, forårsager det alvorlige konsekvenser for dyrene, da det fylder mavesækken op, så der ikke er plads til naturlig føde. Plastaffald i naturen, både skovene og havene, er i dag et kæmpestort problem, da det ødelægger de naturlige økosystemer. I den forbindelse har Gaarde gruppen et ansvar for, at plast affald fra AV miljø ikke havner i den nærliggende natur. Det har vi sørget for siden 2005.

Hugo Boss

Hugo Boss har været kunde hos Gaarde Gruppen i 7 år, hvor vi stod for daglig rengøring og vinduespolering af deres butikker samt deres 3000m2 kontorer og showrooms i Danmark.

Blandt de mange opgaver vi udførte for Hugo Boss, var én af dem at sørge for rengøring efter håndværkere, som byggede i løbet af natten, hvorefter deres lokaler og butikker skulle stå klar om morgenen til den daglige drift.

hugo boss erhvervsrengøring

Clever

Clever er Danmarks største leverandør af el-standere og har været kunde hos Gaarde Gruppen siden 2015. Her har vores arbejde bestået af daglig rengøring, vinduespolering, oliering og levering af forbrugsvare, samt yderligere opgaver som Clever har efterspurgt. Heriblandt flytning af møbler, kørsel til genbrug, affaldssortering, vvs-opgaver, indkøb og opsætning af spritautomater mm.

Clever er vokset fra 25 til ca. 200 medarbejdere i løbet af 20/21, hvilket for vores vedkommende har krævet en daglig kontakt med virksomheden, for at sikre os, at vi leverer det nødvendige personale til at udføre de daglige opgaver. Clever er blandt de 1000 hurtigst voksende firmaer i EU, hvilket betyder, at der løbende kommer diverse ekstraordinære opgaver, som vi sørger for at løse her og nu.

ADIDAS

I 2004 indgik Gaarde Gruppen den første aftale med ADIDAS Danmark. Det startede med en butik på strøget og har udviklet sig til, at vi i dag står for daglig rengøring og vinduespolering i alle deres egne butikker samt diverse opgaver i forbindelse med ombygninger i butikken. Som rengøringsfirma mener vi, at det er vores opgave at kunne imødekomme de behov der opstår.

Der er høje forventninger fra forbrugerne til et globalt anerkendt brand som ADIDAS og dermed også høje forventninger til vores personale, da de indgår i forretningens daglige drift.

adidas erhvervsrengøring

Lad os mødes til en snak?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.