Professionel rengøring/facility service

Vi leverer stabilitet

KONTOR / DAGLIG RENGØRING

Vi er fagligt solide i erhvervsrengøring for kontorer, butikker, daginstitutioner, produktionsvirksomheder. m.m. Gaarde Gruppen har leveret kompetent rengøring siden 1978 og facility management siden 2014 i hele Storkøbenhavn og på Sjælland.

I den daglige rengøringsaftale får I tilknyttet et fast rengøringsteam, det betyder, at hvis den faste rengøringsmedarbejder skal afløses, er det altid den/de samme afløsere, der varetager opgaven. Medarbejderne i disse teams kender hinanden og de rengøringspladser, der indgår i teamet.

Vores erfaring viser os, at denne struktur bevirker til, at teamet føler større ansvar over for hinanden og deres rengøringspladser, hvilket fører til, at vores serviceniveau bevares ved evt afløsning. Derudover har I direkte kontakt med rengøringspersonalet via en kontaktbog. Dette er en effektiv kontaktvej til hurtigt ,at få småopgaver og småjusteringer på plads. Rengøringsmedarbejderen får hermed også større tilknytning til virksomheden, hvilket medvirker til højere arbejdsglæde og ansvar.

Rengøringsaftalen kan suppleres med måtteservice, linnedservice, levering af papirartikler og husholdningsartikler

Lad os mødes til en snak?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.