Vi leverer:

Stabile og troværdige medarbejdere inde for erhvervsrengøring og service faget

handshakeicon 1 erhvervsrengøring

Kundetilfredshed

Vores kunder er i fokus og vi sikrer gennem dialog og kvalitetssikring det bedste grundlag for et god og langvarigt samarbejde

work invironment 1 erhvervsrengøring

Arbejdsmiljø

Vi passer godt på vores medarbejder derfor kan vi bryste os af altid at levere faste troværdige medarbejder til rengøring af din virksomheds lokaler.

cover sj icon 1 erhvervsrengøring

Vi dækker hele Danmark

Vi holder til i Ballerup lige uden for Storkøbenhavn, hvis du skulle komme forbi til kaffe og en snak.
Men vi dækker rengøring i hele Danmark.

Miljø og bæredygtighed.

Der er ingen grund til at belaste miljøet mere end højst nødvendigt. Samtidig skal vi tage hensyn til, medarbejdere som døjer med allergi.

Gaarde Gruppen har derfor en miljøpolitik som betyder, minimal miljøbelastning, god økonomi og et behageligt indeklima. Det sker gennem medarbejdere, der præcis ved, hvordan de skal dosere, og produkter hvor langt hovedparten er Svanemærket og godkendt af astma-allergi Forbundet.

Kunder

Tryk på kunderne og læs mere

Samarbejdspartner

mortalin erhvervsrengøring

Mortalin A/S

Vi bekæmper domicilets ukrudt og skadedyr.

Ukrudtet kan vi godt selv fjerne og via et samarbejde med Mortalin A/S, er vi også rustet til at tage os af alle former for skadedyrsopgaver.

INITIAL erhvervsrengøring

Initial

Initial er en af de førende virksomheder indenfor toilethygiejne og måtteservice i Danmark. Derfor kan vi tilbyder komplette og skræddersyede toilet- og måtteløsninger af højeste kvalitet til din virksomhed.

ProfaGroup logo erhvervsrengøring

Profagroupe

Vi samarbejder med ProfaGroup som entrerer med flere forskellige håndværkere, der hver især er kompetente inden for netop deres opgaver. Dette er med til at sikre at alle vores løsninger er af højeste kvalitet.

Lad os mødes til en snak?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.