Om Gaarde Gruppen

40 års erfaring og stadig i udvikling

40 års erfaring i branchen

GaardeGruppen er et Facility Management team, med mere end 40 års erfaring i branchen, med en gennemsnitlig kunderelation på over 7 år.

I den daglige rengøringsaftale får i tilknyttet et fast rengøringsteam, hvilket betyder at, hvis den faste rengøringsmedarbejder skal afløses, er det altid den/de samme faste afløsere, der varetager opgaven. Medarbejderne i disse teams kender hinanden og de rengøringspladser, der indgår i teamet.

Vores erfaring viser os, at denne struktur bevirker til, at teamet føler større ansvar over for hinanden og deres rengøringspladser, hermed bevares serviceniveauet i tilfælde af afløsning. Derudover har i direkte kontakt med rengøringspersonalet via en kontaktbog. Dette er en effektiv kontaktvej, til hurtigt at få småopgaver og justeringer på plads. Rengøringsmedarbejderen får hermed også større tilknytning til virksomheden, hvilket påvirker til højere arbejdsglæde og ansvar.

Vi bestræber os på at møde alle behov

Kundens behov og ønsker varierer bredt og netop derfor har vi stort fokus på at have en god dialog med vores kunder, for at dække alle behov og småopgaver i hverdagen.

Hos os får i ikke bare rengøring, men en service, der kan træde til og hjælpe med alle hverdagens store og små praktiske opgaver. Mange af vores kunder sender blot en sms, og så står vi der samme dag. Vi har en flad kommunikationsstruktur, der gør at vores kommunikation går let fra A-B og vi kan handle med det samme. Dette gør at vi kan være tilstedeværende over for vores kunde, hvis de Fx har brug for en hjælpende hånd, til evt. at bære storskrald væk eller sætte whiteboards op.

Vores ansatte

Vi er stolte af at have samlet en gruppe af glade og kvikke medarbejdere, der kan omgås i bedste velgående med vores kunder og rengøringsteam. Vi sætter storpris på høflighed og situationsfornemmelse og at den ansatte trives og erglad i arbejdet og på de pågældende rengøringspladser. Vi har en flad kommunikation i virksomheden, så der er ikke langt fra ansat til.

ledelse og alle kommunikerer på kryds og tværs. Dette giver både en stor effektivitet, men også medarbejdere, der føler sig imødekommet, ligeværdige og synlige. GaardeGruppen har høje krav til den ansattes pålidelighed, ansvarsfuldhed handlekraft og selvstændighed, hvilket giver en højere jobindflydelse for rengøringspersonalet. Med trivsel kommer velvilje og med velvilje kommer overskud, overskud til at give en god service.

Lad os mødes til en snak?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.