Om Gaarde Gruppen

40 års erfaring og stadig i udvikling

Velkommen til Gaarde Gruppen

 

Gaarde Gruppen fokuserer på at opbygge langvarige forhold til vores kunder. Vi er dedikerede til at løse en bred vifte af opgaver, herunder rensning af tæpper, levering af papirvarer, flytning af møbler, generelle rengøringsopgaver og handymanopgaver.

Vi tror på værdien af kvalitet frem for kvantitet, og vi stræber efter at skabe meningsfulde og pålidelige partnerskaber med vores kunder.

Gaarde Gruppen er kendt for pålidelighed, professionalisme og integritet. Vi er din dedikerede partner, der er klar til at hjælpe med opgaver af enhver størrelse om det er 50 kvm eller 6000 kvm.

Kontakt os i dag, så vi kan starte et langsigtet samarbejde og tage os af dine behov.

40 års erfaring i branchen

GaardeGruppen er et Facility Management team, med mere end 40 års erfaring i branchen, med en gennemsnitlig kunderelation på over 7 år.

I den daglige rengøringsaftale får i tilknyttet et fast rengøringsteam, hvilket betyder at, hvis den faste rengøringsmedarbejder skal afløses, er det altid den/de samme faste afløsere, der varetager opgaven. Medarbejderne i disse teams kender hinanden og de rengøringspladser, der indgår i teamet.

Vores erfaring viser os, at denne struktur bevirker til, at teamet føler større ansvar over for hinanden og deres rengøringspladser, hermed bevares serviceniveauet i tilfælde af afløsning. Derudover har i direkte kontakt med rengøringspersonalet via en kontaktbog. Dette er en effektiv kontaktvej, til hurtigt at få småopgaver og justeringer på plads. Rengøringsmedarbejderen får hermed også større tilknytning til virksomheden, hvilket påvirker til højere arbejdsglæde og ansvar.

Vi bestræber os på at møde alle behov

Kundens behov og ønsker varierer bredt og netop derfor har vi stort fokus på at have en god dialog med vores kunder, for at dække alle behov og småopgaver i hverdagen.

Hos os får i ikke bare rengøring, men en service, der kan træde til og hjælpe med alle hverdagens store og små praktiske opgaver. Mange af vores kunder sender blot en sms, og så står vi der samme dag. Vi har en flad kommunikationsstruktur, der gør at vores kommunikation går let fra A-B og vi kan handle med det samme. Dette gør at vi kan være tilstedeværende over for vores kunde, hvis de Fx har brug for en hjælpende hånd, til evt. at bære storskrald væk eller sætte whiteboards op.

Vores ansatte

Vi er stolte af at have samlet en gruppe af glade og kvikke medarbejdere, der kan omgås i bedste velgående med vores kunder og rengøringsteam. Vi sætter storpris på høflighed og situationsfornemmelse og at den ansatte trives og erglad i arbejdet og på de pågældende rengøringspladser. Vi har en flad kommunikation i virksomheden, så der er ikke langt fra ansat til.

ledelse og alle kommunikerer på kryds og tværs. Dette giver både en stor effektivitet, men også medarbejdere, der føler sig imødekommet, ligeværdige og synlige. GaardeGruppen har høje krav til den ansattes pålidelighed, ansvarsfuldhed handlekraft og selvstændighed, hvilket giver en højere jobindflydelse for rengøringspersonalet. Med trivsel kommer velvilje og med velvilje kommer overskud, overskud til at give en god service.

Kunder

Tryk på kunderne og læs mere

Samarbejdspartner

Mortalin A/S

Vi bekæmper domicilets ukrudt og skadedyr.

Ukrudtet kan vi godt selv fjerne og via et samarbejde med Mortalin A/S, er vi også rustet til at tage os af alle former for skadedyrsopgaver.

Initial

Initial er en af de førende virksomheder indenfor toilethygiejne og måtteservice i Danmark. Derfor kan vi tilbyder komplette og skræddersyede toilet- og måtteløsninger af højeste kvalitet til din virksomhed.

Profagroupe

Vi samarbejder med ProfaGroup som entrerer med flere forskellige håndværkere, der hver især er kompetente inden for netop deres opgaver. Dette er med til at sikre at alle vores løsninger er af højeste kvalitet.

Lad os mødes til en snak?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.