Rens af dueekskrementer

Modtag et uforpligtende tilbud

Afrensning af Ståltrappe

For nylig blev vi kontaktet for at udføre en opgave, der involverede afrensning af en ståltrappe uden for en bygningskompleks. Som altid gik vi til opgaven med stor omhu og fokus på detaljerne, hvilket resulterede i et fremragende resultat.

Vores Arbejdsproces

For at sikre, at ståltrappen blev renset grundigt og skånsomt, fulgte vi disse trin:
  1. Fjernelse af alt løst materiale: Først fjernede vi alt løst snavs og affald, der havde samlet sig på trappen. Dette trin er vigtigt for at give et klart overblik over de næste nødvendige skridt i afrensningen.

  2. Opskrabning af tørre fugleeksrementer: Ståltrappen havde flere områder med tørre fugleeksrementer, som var blevet siddende og størknet. Disse blev forsigtigt skrabet af for at undgå at ridse eller beskadige overfladen. Dette endte med i alt 20 kilo affald og ekskrementer

  3. Afspuling med højtryksrenser: For at fjerne det resterende snavs og give trappen en grundig rengøring anvendte vi en højtryksrenser. Dette gjorde det muligt at få trappen til at fremstå næsten som ny.

Et Tilfredsstillende Resultat

Efter afslutningen af rensningen stod ståltrappen igen ren og klar til brug. Kunden var meget tilfreds med resultatet. Har du brug for professionel afrensning af ståltrapper eller andre udendørs overflader, er vi altid klar til at hjælpe med effektive og skånsomme løsninger!

Lad os mødes til en snak?

Vi er altid klar til en uforpligtende snak omkring hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed. Indtast blot dine oplysninger her, så kontakter vi dig snarest.