Vores ansatte

Professionel rengøring for erhvervs kunder i København og på Sjælland. Gaarde Gruppen er et Facility Management team, med mere end 40 års erfaring i branchen. Vi leverer professionel rengøring og ejendomsservice med høj tilfredshed for vores kunder. Vi servicerer hovedsageligt kunder i Storkøbenhavn, men dækker over hele Sjælland.

Gaarde Gruppen har høje krav til den ansattes pålidelighed, ansvarsfuldhed handlekraft og selvstændighed.

Vi lever af god service og tilfredse kunder, derfor skal vores ansatte kunne bidrage til den bedste service i et team af kompetente medarbejdere. Det er vigtigt for os, at vores medarbejdere samarbejder godt med hinanden og vores kunder.

Vi er stolte af, at have samlet en gruppe af glade og udadvendte medarbejdere, der kan omgås i bedste velgående med vores kunder og rengøringsteamet. Vores ansatte læser og skriver Dansk eller Engelsk og har en god dialog med kunden. Vi sætter stor pris på høflighed, situationsfornemmelse og at den ansatte trivedes og er glad for arbejdet og   for  de pågældende rengøringspladser. Vi har en flad kommunikation i virksomheden, så der er ikke langt fra ansat til ledelse og alle kommunikerer på kryds og tværs. Dette giver både en stor effektivitet, men også medarbejdere, der føler sig imødekommet og synlige.

Bliv ringet op

Referencer

    Gaarde Gruppen Industriparken 4. 2750 Ballerup Telefon: 7022 0509E-mail: info@gaardegruppen.dk