Miljø og bæredygtighed

Professionel rengøring for erhvervs kunder i København og på Sjælland. Gaarde Gruppen er et Facility Management team, med mere end 40 års erfaring i branchen. Vi leverer professionel rengøring og ejendomsservice med høj tilfredshed for vores kunder. Vi servicerer hovedsageligt kunder i Storkøbenhavn, men dækker over hele Sjælland.

Da vi beskæftiger os med kemikalier, har vi et ansvar for den belastning vi udsætter vores miljø for.

Derfor gør vi en stor  indsats for, at rengøringspersonalet doserer og benytter rengøringsmidlerne korrekt i form af uddannelse, doseringsvejledninger og datablade.

Vi har valgt, at få produceret vores egen rengøring produkter, så vi ved, hvad de indeholder og samtidig lever op til vores kvalitetskrav. Da produkterne er ensartet, kender personalet doserings forholdet.

Der skal også tages vi hensyn til, at flere og flere lider med allergi, oftest som følge af de kemiske produkter vi udsættes for i dagligdagen.

Vi benytter mikrofiber klude og mopper, der minimerer brugen af rengøringsmidler og samtidig er mindst lige så effektive.

Som en del af vores CSR har jeres virksomhed mulighed for, at vælge en rengøringsløsning, hvor der udelukkende bliver brugt svanemærkede miljøvenlige produkter og naturprodukter til rengøringen af jeres virksomhed. Svane mærkningen sætter grænser for indholdet af skadelige kemikalier i rengøringsmidlet, hvilket minimerer miljøbelastningen samt risikoen for allergi.

Vi indsamler alt vores plast emballage, genopfylder disse, for at spare miljøet for plastik, 

Bliv ringet op

Kontorrengøring

Vinduespolering

Tæpperens

Gulvbehandling

Referencer

    Gaarde Gruppen Industriparken 4. 2750 Ballerup Telefon: 7022 0509E-mail: info@gaardegruppen.dk